slideshow1

Stichting Noonan Syndroom organiseert twee bijeenkomsten per jaar. De contactdag vindt meestal plaats in het voorjaar en is bedoeld voor volwassen met NS of ouders van een kind met NS. Deelnemers wonen op deze dag interessante presentaties bij, veelal door artsen uit de medische adviesraad. Op de contactdag wordt soms een speciaal programma voor jongeren met NS georganiseerd. Tijdens een contactdag is altijd ruimte voor lotgenotencontact en vragen aan onze contactpersonen of de medische adviesraad.

Familiedagen zijn met name bedoeld voor lotgenotencontact. De hele familie is op deze dag welkom, dus ook kleinere kinderen met NS en eventueel hun broertjes of zusjes. Deelname aan lezingen of presentaties is op deze dag mogelijk. Voor opvang wordt gezorgd.

Artikelen blended diet

In de kennisbank zijn twee artikelen over Blended diet (het door een sonde geven van een zelfbereide maaltijd) opgenomen.

Meer...

Webinar ‘Lymfeproblematiek’

Op 24 oktober 2020 organiseerden wij een webinar over lymfeproblematiek. Omdat er al zoveel niet is doorgegaan in 2020 door Corona en omdat wij als Stichting toch ons gezicht wilden laten zien.

Meer...

Vergeet kwetsbare patiënt niet bij coronavaccin

Wij willen, kort en goed, dat mensen met een beperking, chronische aandoening of een verhoogd gezondheidsrisico, net als mensen uit de zorg, onderwijs en andere vitale beroepen voorrang kunnen krijgen als er een vaccin op de markt komt tegen corona.

Meer...

bottom c bg

Costello

Wat is het Costello Syndroom?
Oorzaak en diagnose
Verschijnselen
Professionals
Donateur worden


 

 

Leopard

Wat is het Leopard Syndroom?
Oorzaak en diagnose
Verschijnselen
Professionals
Donateur worden