slideshow1
Nee, er is geen verschil. Als u lid wilt worden, dan kunt u zich aanmelden als donateur van onze stichting. Per kalenderjaar betaalt u minimaal 25 euro en hiervoor ontvangt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor contact- en familiedagen. Meer informatie vind u hierover bij Donateur worden.

Wilt u een eenmalige gift doen? Stichting Noonan Syndroom is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is van de belasting. Met uw financiële hulp kunnen wij meer mogelijk maken voor mensen met het Noonan Syndroom. De girorekening waarop gedoneerd kan worden is IBAN nummer NL91INGB0009604680 ten name van Stichting Noonan Syndroom te Krimpen aan den IJssel.

Artikelen blended diet

In de kennisbank zijn twee artikelen over Blended diet (het door een sonde geven van een zelfbereide maaltijd) opgenomen.

Meer...

Webinar ‘Lymfeproblematiek’

Op 24 oktober 2020 organiseerden wij een webinar over lymfeproblematiek. Omdat er al zoveel niet is doorgegaan in 2020 door Corona en omdat wij als Stichting toch ons gezicht wilden laten zien.

Meer...

Vergeet kwetsbare patiënt niet bij coronavaccin

Wij willen, kort en goed, dat mensen met een beperking, chronische aandoening of een verhoogd gezondheidsrisico, net als mensen uit de zorg, onderwijs en andere vitale beroepen voorrang kunnen krijgen als er een vaccin op de markt komt tegen corona.

Meer...

bottom c bg

Costello

Wat is het Costello Syndroom?
Oorzaak en diagnose
Verschijnselen
Professionals
Donateur worden


 

 

Leopard

Wat is het Leopard Syndroom?
Oorzaak en diagnose
Verschijnselen
Professionals
Donateur worden