Disclaimer website Stichting Noonan Syndroom

Deze website is eigendom van Stichting Noonan Syndroom en samengesteld met als doel een steun en informatiepunt te zijn voor bezoekers die meer willen weten over het Noonan syndroom en andere aandoeningen in dit spectrum, de zogenaamde Noonan syndroom spectrum aandoeningen.

Stichting Noonan Syndroom streeft ernaar om op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd up-to-date, volledig en/of correct zal zijn.

De informatie op deze website is niet bedoeld voor zelfdiagnose.

Aan de vermelde gegevens op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen aan deze website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Stichting Noonan Syndroom aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste en/of gedateerde informatie.

Links naar andere websites zijn opgenomen voor het gemak van de bezoeker. Stichting Noonan Syndroom is niet aansprakelijk voor de inhoud en het functioneren van deze websites.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder teksten en foto’s, zijn eigendom van of in licentie bij Stichting Noonan Syndroom.

Click to listen highlighted text!