Familiedag Stichting Noonan Syndroom 2022

Dit najaar vindt de familiedag van de Stichting Noonan Syndroom plaats in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Een dag vol herkenning, erkenning en gezelligheid, voor mensen met het Noonan syndroom en hun naasten. Broertjes, zusjes, opa’s of oma’s zijn op deze dag van harte welkom. Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier voor deze dag. Jij doet toch ook mee?

Hoe ziet de familiedag 2022 eruit?

Op zaterdag 24 september 2022 gaat Stichting Noonan Syndroom met haar donateurs naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen!

  • Vanaf 9.30 uur worden we ontvangen in het Junglerestaurant/ Yasunizaal met een kopje koffie of thee en iets lekkers.
  • Om 10.30 uur gaan de kinderen en jongeren naar de RavotApia speeltuin. Hiervoor doen we weer een beroep op ouders, grootouders of andere bekenden. Via het aanmeldformulier kan je aangeven of je groepje kinderen wilt begeleiden. Tot 6 jaar is een eigen begeleider noodzakelijk, of wanneer jouw kind dit nodig heeft. Tip: er zijn ondiepe watertjes in deze speeltuin en veel klim en klautermogelijkheden, dus handig om droge kleding mee te nemen.
  • Ca. 11:00 is er voor de volwassenen een interessante lezing in de Yasunizaal. De details van deze lezing zijn op dit moment nog niet bekend.
  • Tussen 12.00 uur en 12.30 komen de kinderen en begeleiders weer terug om van een lekkere lunch te genieten.
  • Na de lunch kunt u op eigen gelegenheid of met elkaar het park in gaan.

Praktische informatie
De eigen bijdrage aan de kosten is 8 euro per persoon. Via de besloten Facegroep groep voor donateurs kan je eventueel een oproep plaatsen om samen te reizen. Het adres van Ouwehands Dierenpark is Grebbeweg 111 in Rhenen.

Website Ouwehands Dierenpark

 

Aanmeldformulier

Klik om de tekst te beluisteren!